sábado, 2 de octubre de 2010

ULTIM ESCRIT. FINS AVIAT!

Feia dies que no escribia entre la feina i les vacances!

Aquesta vegada les meves paraules son per donar fi aquest blog i penso que he de donar una explicació als meus seguidors que al principi eren bastans però en aquets moments no tinc ni idea, però no m'agrada desapareixer dels llocs sense dir adeu!

Em sento satisfeta si en algún dels meus escrits he pogut ajudar algú aquesta va ser la meva intenció quan vaig crear aquest espai, em fa molt feliç ajudar a la gent, per això és la meva professió.

Gràcies a tots aquells que m'heu llegit i compartit comentaris i en especial a tu Dolors Ortiz pel teu suport.

¿QUE HORA ES? AHORA
¿TU QUE ERES? ESTE MOMENTO, Tanca portes però us recomano que seguiu el que diuen aquestes paraules, poseu els vostres pensaments en present, concetreu-vos en el que esteu fent i viviu amb intensitat el que està passant.
Si ara en aquest moment present us pregunteu: "Quin problema tinc ara mateix?" la vostra resposta será "ara mateix no en tinc cap". Si moveu la vostra ment cap al futur us en sortiran un munt. Concentrats en el present donareu fluidesa al vostre cervell i a la llei d'atracció perque us porti la solució a través de pensaments, persones.....

Bé amics,aprofiteu cada instant de cada dia, penseu l'afortunats que sou amb tot el que teniu i sentiu una profunda gratitut, quan alguna situació no us agradi dons la podeu cambiar. I quan us sentiu deprimits, negatius i us queixeu de tot dons penseu amb tots aquells que els queda poc temps de vida i que ja no els queda temps, vosaltres el teniu tot.

Fins aviat, potser algún dia torno a escriu-re!

3 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

molt be que hagis tornat. et trobava a faltar.

Maria dijo...

Trobarem a faltar els teus escrits.
Gràcies per poder gaudir durant aquest temps del teus pensaments, sempre encertats.
Una forta abraçada i si tornes et continuaré seguint.

Dolors dijo...

Respecte la teva decisió però no puc compartir-la. On és el llibre de reclamacions? Confio que serà una aturada per reformes perquè encara que siguem uns quants els que comentem els teus escrits són molts els que els llegeixen. Gràcies per les teves paraules ets molt amable.Te dec un correu electrònic no m'he oblidat. Una coseta les persones a vegades són impresentables, hipòcrites ... etc per sort són una minoria. Per a mi des de sempre has estat la Encarnita. Seguirem en contacte.