lunes, 15 de marzo de 2010

LA VIDA: LA VIUS O LA SOBREVIUS?

M'agrada veure la gent feliç! veure que viuen cada instant de la seva vida amb plenitud fent allò que els ve de gust fer, vivint la vida al màxim mostrant en cada activitat una energia que els condueix a portar dibuixat a la cara un somriure permanent. M'agrada veure la gent enamorada de la vida, fen la feina que han escollit perquè els omple, estimant a la seva parella perquè estan convençuts de l'amor que els uneix fent junts el camí de la vida, sabent-se cuidar mútuament, mimant-se i el més important: estimar-se....i si ho creuen oportú creen una família.
La persona feliç s'emociona amb facilitat perquè viu intensament totes les oportunitats que la vida li ofereix, una posta de sol, la calma del mar, el somriure del seu fill, una conversa amb un bon amic....... aquest tipus de persona es aquell que VIU LA VIDA.
Desgraciadament i, per estrany que sembli, hi ha moltes més persones que la SOBREVIUEN. Aquestes persones tenen a la seva vida situacions que els mantenen constantment a la queixa d'allò que no els agrada: estan en una relació de parella que els produeix infelicitat i de la qual no es senten el suficientment valorats i estimats o treballen en feines que no els aporta res positiu. Qualsevol d'aquests fets els fa estar en un estat emocional que no els permet valorar res de les meravelles de la vida, es passen la major part del temps anant amunt i avall com autòmats, els dies són absolutament rutinaris, i el sofriment i el plor formen part activa en la seva vida.Sovint aquestes persones els fa por fer un canvi: molts pensen que no han estat de sort i que els toca passar per aquí, d'altres s'enganyen amb la idea de que d'altres estan pitjor, etc... Molta gent, a partir d'una experiència que els ha fet patir molt (sigui una malaltia, una ruptura de parella etc..) i després de molt plorar i lamentar-se decideixen fer un canvi a la seva vida, elaboren una nova escala de valors i decideixen VIURE LA VIDA!
Però jo us diria que no cal arribar a l'extrem de que la vida us doni una sotragada: mireu tot allò que no us agrada, que no us dona pau i que no us fa sentir be i doneu-li la volta. Un canvi sempre és molt millor que el que teniu i que no us satisfà. La vida mateixa ja ens porta moments de dolor i patiment i els hem de passar, no els podem evitar.

VIU CADA INSTANT DEL TEU DEL DIA!

1 comentario:

Què t'anava a dir dijo...

s'ha de viure la vida encara que a vegades ens toca sobreviure els moments difícils, pero el sol torna a sortir